TRANSFORMACIJE

Prave priče, pravi ljudi....

Predstavljamo Vam neke od mnogobrojnih članova LeeZone kao i članove LeeZona Team-a koji su spremno prihvatili naše izazove, bilo da su uhvatili val kroz LeeZona ONLINE, uključili se direktno u LeeZona UŽIVO ili pak krenuli sa Životom na vagi, a nastavili život u LeeZoni. Neki su imali manje, neki veće izazove. Jedni su se borili duže, drugi kraće. Ali svi su uspjeli napraviti promjenu i ona još uvijek traje.... 

 

Luka

Od malena se borim s viškom kilograma. Iako sam cijeli život u sportu, zbog nepravilne prehrane kontinuirano sam gomilao kilograme. Zadnjih 5 godina živio sam s kilažom s kojom sam ušao u show Život na vagi. Napornim radom, fokusom i motivacijom od strane obitelji, trenerice i ostalih ljudi u sličnoj situaciji, uspio sam izgubiti 64 kilograma i potpuno promijeniti svoj život i navike. Nakon showa priključio sam Sanji koja je je bila uz mene cijelo vrijeme i motivirala me da krenem u svijet fitnessa. Danas sam dio LeeZona Teama i održavam svoju kilažu uz pravilnu prehranu i redovite treninge. Nije bilo lako, ali naučio sam da je sve moguće!

Petar

Većinu svog života vodim bitku sa suvišnim kilograma.

Od kada sam upoznao Sanju Žuljević, shvatio sam da iza gubitka kilograma i promjene životnog stila  stoji jako puno znanja, odricanja i rada na samome sebi.

Trenutno sam vrlo zadovoljan kako ta borba napreduje i osjećam se izvrsno. Rastem svakodnevno na području treninga, prehrane i znanja o prehrani te mentalnoj higijeni.

Martin

Početkom 2019. imao sam 110 kg i znao sam da moram nešto poduzeti. Nekoć sam imao velike komplekse zbog debljine i bio maltretiran od vršnjaka. Jednostavno nisam htio da me to obilježi, pa se sada sam sebi čudim jer nosim posudice s hranom na posao. Nemojte me krivo shvatiti, nije ovo lako, prolazim kroz velike stvari i promjene na poslu i privatno.

Ali napokon sve sjeda na svoje mjesto, skinuo sam 25 kg, smireniji sam i stvorio sam drugačije stajalište prema životu.

LeeZona je bila onaj klik koji sam trebao da bih napokon stavio sebe na prvo mjesto kako bi bio bolji u ostalim aspektima svog života.

Tena

Klasična priča. Oduvijek vodim borbu s kilama. Bezbroj dijeta i kratkotrajnih neuspješnih pokušaja mršavljenja gdje se moraš svega odreći, gladuješ i ubrzo odustaneš, jer ti se više ne da. Pa onda sve što si skinuo, vrati se duplo. Kad sam se prijavila za Lee Zona program, iskreno, nisam očekivala puno više od toga, ali već na prvom susretu osjetila se ogromna pozitivna energija i odmah sam znala da ce ovaj put biti drugačije. Evo, sad nakon 5 mjeseci i više od 20 kila manje mogu reći da me osjećaj nije prevario. Od cijelog tima, zabavnih i svaki put drugačijih treninga, izuzetno zanimljivih i poučnih radionica, pa sve do raznolikih jelovnika - sve je odlično! Svakim danom sam sve vise oduševljena, promjene se vide čak i kada ih ja fizički ne vidim. A najbitnije od svega, ne samo da nisam gladna, nego sam se naučila hraniti zdravo i prefino! Čak i kad me uhvate munchiesi znam sama napraviti zdravu verziju onoga što mi se jede. 

Tena

ENISA

Znala sam da će biti teško, nije ovo jedna od mojih dijeta koja traje neko vrijeme i isprobano ne djeluje ...ovo je promjena načina života. Sad je važno mijenjati navike a moje su loše...Prvo prehrana, obroci, mijenjam se..zaboravljam da ide prvo doručak pa kava ..ali zato je Sanja tu da me podsjeti. Kuhala sam i prije ali sada je to planski..mislila sam pa tko će to sve kupovati, planirati obroke unaprijed i još sve uskladiti sa svakodnevnim obavezama i poslom.. Hvala Bogu da postoje plastične posudice, koje su mi postale must have..

Planiranje-kupovanje-kuhanje-obroci

Limun+voda, doručak, kava, međuobrok, ručak, međuobrok, večera, cijeli dan dovoljan unos tekućine

Trening- najbolji i najlakši dio programa, obožavam, dajem svoj maximum i poslije se osjećam kao Superman.

Nakon samo mjesec i pol ja sam ispod 100 kg woohooo!! Osjećam se super, kile su otišle ali najvažnije otišla je i hrpa negativnih osjećaja, hrana mi je postala saveznik a ne neprijatelj. Obožavam novi način prehrane i osjećam se poletnije, jače, otpornije. Fizičke promjene su tu. Psihičke promjene su tu. Nova ja ..bolja sam sebi i bolja sam drugima.

Nema labavo Enisa. Svima koji se dvoume preporučila bih da se odvaže i krenu..neću reći da probaju nego neka krenu i ne odustaju baš kao što ja neću odustati.

MATEA

Nakon više od 4 mjeseca sada sa sigurnošću mogu reći kako je odluka da se priključim Lee zoni jedna od najboljih koje sam ikada donijela. Iskreno, krenula sam u sve ovo sa željom za promjenom, ali nisam znala što realno mogu očekivati. Nakon prvog treninga i upoznavanja, sada ih mogu nazvati, mojih novih prijateljica sve je krenulo u pravom smjeru. Divni ljudi, svi različiti i posebni ali s istim željama, ciljevima i problemima kao ja. Iskusni treneri puni razumijevanja, volje za radom, uvijek veseli, nasmijani, spremni na pomoć i odlučni da uvijek damo sve od sebe bili su dobitna kombinacija i ono Što me guralo da idem dalje, od treninga do treninga. Nisam mogla vjerovati da osoba koja je antitalent za bilo kakav sport (čitaj: JA), osoba koja se nije bavila nikakvom sportskom aktivnosti 10 godina jedva čeka trening i na njega odlazi s osmijehom, svaki put iznova. Uz trening, Lee zona me naučila kako mogu jesti zdravo, a fino, gubiti kilograme i opet biti potpuno sita. U samo 4 mjeseca sam naučila da se možemo mijenjati, neovisno o godinama možemo postati bolja verzija sebe. Što god sada napisala biti će malo i neću moći dovoljno zahvaliti cijelom Lee zona timu i mojim kolegicama vježbačicama što su na svakom koraku bili moja podrška te naravno sebi što sam napokon skupila hrabrosti i krenula na ovo putovanje za koje svakako ne želim da ikada završi. Hvala ❤❤  

Antonija

Idem prema cilju. Hvala LeeZona na novonaučenom načinu života. Idemo snažno dalje!

Petra

Iako sam krenula par mjeseci prije ovoga projekta promjenom prehrane i Sanjinim treninzima 4x4 (program na FB), želim reći da su mi glavni okidači i motivacije bili Sanja i njen tim. Prava su inspiracija i motivacija i zato im veliko hvala!

Selma

Pri uplati programa sam imala 70.65kg, a onda sam do starta programa nabacila jos skoro 3 kg. Htjela sam milion puta odustati, otići, ali motivacija grupe, komentari, podrška jedni drugima, a onda i videi i slike Sanje, te vizualizacije, vratili su me u život. Sada sretna, ma presretna i ponosna na sve,nastavljam dalje, jer nove životne navike su postale normalne i prirodne što mi je jako važno. I muža sam uvukla u ovu priču i zajedno jedemo po Sanjinom jelovniku :).Ali sve u svemu jako sam zadovoljna i što je najvažnije nema jo-jo efekta. Još jednom HVALA za sve!!!

Anja

Razlika mjesec dana..
Od druge fotke do današnjeg dana je prošlo 3 tjedna.. i počelo me neko ludilo prati..
Ono dok nakon 7 tjedana redovitog vježbanja i kolko tolko paženja na hranu misliš da se nikakvi rezultati ne vide više.. od početnih 1.5cm izgubljenih u struku došla sam na ukupnih 5cm. Wooooohooooo. Vratila se motivacija da rasturam i dalje! 

MARIJANA

Što sam naučila??? Svašta, ali čak ni to što sam naučila, nije toliko bitno koliko je bitno kako se ja osjećam....FENOMENALNO. Obožavam ići na treninge, obožavam biti dio vašeg tima, obožavam kada me boli guza i leđa i kada mi se noge i ruke tresu od napora. Obožavam zdrav život, obožavam prepričavanje u društvu kada me svi ispituju kako mi je na treningu.

Da, imala sam grč u želucu kada sam dolazila na treninge od straha da neću moći. Ali Sanja me naučila da riječ NE MOGU ne postoji, nego samo riječ TEŠKO MI JE....E pa ja želim doći u fazu da mi nije teško, a to mogu samo uz vaš tim.
Sada, više nemam grč u želucu nego nervozu što vikend traje dva dana i nema treninga... :)
Na prvom sastanku Sanja je rekla kako je Luka stavio kutiju na ulazu i da u nju ostavljamo sve probleme. Moja prva pomisao je bila da tako velika kutija ne postoji. I tu sam se prevarila...Moja kutija je na ulazu u Zavrtnicu,a ne na ulazu u dvoranu.
Sorry sto pišem ovako zbrda zdola, ali pišem kako mi misli dolaze i to sam ja, takva kakva jesam i kakvu ste me svi vi prihvatili.
Volim vas sve!

© LeeZona 2018-2021