PODCAST ZONA

LeeZona PODCAST nastao je jer smo shvatili da imamo tooooliko toga za reći i da imamo toooooliko toga što još želimo znati! Plus sad kad je Sanja voditeljica na televiziji, činilo se jedino ispravno da bude i voditeljica u svom dnevnom boravku! Pratite nas redovno s novim gostima i super kul temama!

EPIZODA 7.

10.1.2021

Marica Korolija i Petra Čorbić, kandidatkinje 5.sezone Života na vagi, nasmijale su nas jednako kao i za vrijeme snimanja, ali smo imali priliku i bez cenzure razgovarati o detaljima koje niste mogli vidjeti na televiziji!

EPIZODA 6.

9.1.2021

Kandidati 5.sezone Života na vagi: Ante Miletić i Zdravka Kapetanović o životu nakon gašenja kamera, otvoreno i bez rukavica!

EPIZODA 5.

8.1.2021

S dr.nutricionizma Martinom Linarić razgovarali smo o svemu hranidbenom i ukusnom te konačno dobili odgovore na pitanja koja nam se dugo vrzmaju po glavi :). Čekirajte drugi dio našeg razgovora!

EPIZODA 4.

7.1.2021

Psiholozi i mentalni treneri Ana & Igor Čerenšek, od milja zvani "Mentalci", mentalno su nas raspametili svojim stavovima, mišljenjima i savjetima! 

EPIZODA 3

6.1.2021

Pitali smo ih sve što ne smijemo, a Petar Tucman i prof.cin. Edin Mehmedović sjajno su se snašli!

EPIZODA 2.

5.1.2021

Prof. kineziologije Maja Čustić bez rukavica o životu, treningu, životu iza, ispred, prije i poslije vage!

EPIZODA 1.

4.1.2021

S dr.nutricionizma Martinom Linarić razgovarali smo o svemu hranidbenom i ukusnom te konačno dobili odgovore na pitanja koja nam se dugo vrzmaju po glavi :). Razgovor je u dva dijela, drugi dio pogledajte u epizodi 5.
© LeeZona 2018-2021