KRUG PROMJENE

LEEZONA "KRUG PROMJENE"

OBAVIJEST: LeeZona od 1.8.2020. kontinuirano će donirati  postotak svog ukupnog prometa organizacijama uključenim u naš krug promjene!

Misija LeeZone jednom riječju svodi se na promjenu. Nakon godina iskustva u provođenju naših programa koji su donijeli sjajne rezultate, u 2020.-oj odlučili smo fokus usmjeriti prema novim mogućnostima motiviranja te pokretanja i činjenja promjene. U vremenu iskrivljenih vrijednosti u kojem vlada prepoterećenost izgledom, osjetili smo da svijet oko nas treba promjenu i da želimo i trebamo nešto poduzeti!

LeeZona kao mjesto promjene privlači ljude koji su spremni izaći iz svoje zone komfora i koji su spremni učiniti nešto za sebe, a mi ih sada nastojimo potaknuti da čineći nešto za sebe, učine nešto i za druge. Da žive zdravo, pametno i održivo te da zajedno s nama započinju valove promjene! Svaki dan!

Shvatili smo da želimo proširiti svoj utjecaj, te kroz rad s pojedincima, utjecati na okolinu, na zajednicu, na svijet.  Želimo da naši korisnici i polaznici LeeZona programa koriste svoje vlastite transformacije kao motivaciju da tu promjenu prenose i izvan sebe. 

To je razlog zašto smo pokrenuli LeeZona "Krug Promjene" , projekt kroz koji nudimo svim našim članovima priliku da pronađu neki novi smisao i pogledaju na sebe i svijet u kojem žive, iz drugačije perspektive.

Želimo ih pokazati da brinući o sebi, o hrani koju unose u organizam, te mijenjajući svoje navike,  a istovremeno smanjujući otpad koji stvaraju,  oni ne mijenjaju samo sebe već utječu, uz malu pomoć LeeZone, i na cijelu zajednicu.

Koristimo "Krug Promjene" kako bismo članove LeeZone , ali nadamo se i mnoge druge, motivirali da ne bacaju nego doniraju, da volontiraju, recikliraju, ponovno upotrebljavaju, podržavaju proizvođače organske hrane kao i druge male proizvođače. Da se baveći sobom i radom na sebi, počnu baviti i drugim ljudima, djecom, životinjama i njihovim potrebama, jer će na taj način još više rasti i napredovati!

Želimo ih potaknuti da čine dobro i da prenose pozitivno. Želimo ih naučiti da male stvari čine veliku razliku. Da smo zajedno jači i da možemo promijeniti svijet! Korak po korak - promjena za promjenom!

"Krug Promjene" provodimo unutar LeeZone, ali on je koncept koji svatko može primijeniti I nadamo se da ćete i Vi stvoriti svoj krug! Da ćete mijenjati sebe i svijet oko sebe na koji god način možete! 

Netko je jednom napisao: 

«A simple act of caring creates an endless ripple». 

U prijevodu: Jednostavno djelo pažnje i brige, stvara beskrajne krugove na vodi.

LeeZona svoj "Krug promjene" zaokružuje radom s Azilima za životinje: Šapica & Noina Arka. Specijalnom bolnicom za dječje kronične bolesti u Bistri, suradnjom s OPG-ovima... i planiramo taj krug beskrajno širiti. 

Ako se želite pridružiti našem Krugu, neovisno jeste li naš član ili ne, možete se javiti na info@leezona.com i informirati se kako možete pomoći ili direktno na:

sapica@sapica.hr / 098 521 803

info@noina-arka.hr / 01 232 9663 / 091 3214696

info@bolnica-bistra.hr 

Možete i stvoriti svoj krug. Samo krenite jer jedino je promjena konstantna. Zato se pobrinimo da uvijek ide u pravom smjeru!!

POSEBNA OBAVIJEST: KRUGOM PROMJENE PROTIV CORONA VIRUSA!

U želji da u ovom trenutku pomognemo što većem broju ljudi pogođenim posljedicama epidemije COVID -19 otvorila je vrata svog ONLINE programa svima koji unatoč trenutnim okolnostima žele ostati  ili postati aktivni, ali i pritom produžiti ruku pomoći prema onima kojima je zaista potrebna.

SANJA: “Svi znamo da fizička aktivnost apsolutno pogoduje jačanju imuniteta, te je samim time sada nužnija nego ikad prije. Zbog nemogućnosti pohađanja rekreacijskih ustanova, teretana i fitness centara i primjena samoizolacije, mnogi su ostali zakinuti za istu. Zato je tu LeeZona ONLINE, čije smo cijene spustili na minimum kako bi bila dostupna svima u ovim zahtjevnim trenucima".

LeeZona ONLINE program je koji sadrži više od 70 različitih REAL TIME treninga, što znači da ih je izuzetno lako pratiti, odvijaju se u realnom vremenu, ne zahtijevaju nikakvu posebnu rekvizitu i prilagođeni su svim kategorijama vježbača. Osim treninga, tamo se nalazi i 6 različitih jelovnika sa svim recepturama, vježbe disanja i meditacije, kao i brdo poučnog štiva što sve može biti od velike koristi u narednom periodu te vam omogućiti da cijelu situaciju iskoristite maksimalno pozitivno, radite na sebi, naučite nešto novo i osjećate se dobro ☺. Od danas, on je dostupan svima za iznos od 1 HRK / dnevno , a 10% od svake kupovine LeeZona će darovati onima kojima je pomoć potrebna.

SANJA: “LeeZona kao multidisciplinarni koncept zdravog življenja djeluje na dvije fronte: UŽIVO i ONLINE. Također, ove godine pokrenuli smo i LeeZona KRUG PROMJENE kroz koji nastojimo motivirati naše polaznike, ali i sve ljude koji nas prate da postanu osviješteniji, da pomažući sebi, pomognu i drugima te da šire val promjene i pozitivnog djelovanja na cijelu zajednicu. Ovom akcijom odlučili smo spojiti KRUG PROMJENE sa željom da naš program učinimo dostupnim što većem broju ljudi, te da im pomognemo da ostanu fizički, ali i psihički zdravi u trenucima koji su izazovni i za najhrabrije od nas. A kako bismo produžili tu ruku pomoći, program je od danas je moguće kupiti za 1 HRK /dnevno, što znači da ćete mjesec dana platiti 30 kuna, a 10 % od svake kupovine, LeeZona će donirati Dječjoj bolnici u Bistri specijaliziranoj za djecu s posebnim potrebama koja pripadaju u najugroženiju skupinu, a drugu polovicu Noinoj Arci – udruzi za nezbrinute životinje kojima smo već prije ove krize posvetili mjesec ožujak, jer će nažalost jedna od posljedica ove kaotične situacije biti i povećani broj naših četveronožnih prijatelja koji će završiti na ulicama. Apeliram na sve naše sugrađane da brinu o sebi, svom duhovnom, mentalnom i fizičkom zdravlju i da pritom ne zaborave na sve one koji to nažalost ne mogu sami. LeeZona nudi vam jedan od načina kako to učiniti, a što god vi odabrali, ne zaboravite: “Nijedan čovjek nije otok” -  premda se možda sada mnogima tako čini. Jedino zajedno možemo pobijediti!”


© LeeZona 2018-2021